keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Terveisiä Eetulta eli KIRJALLISUUS OMAKOHTAISTEN POHDINTOJEN HERÄTTÄJÄNÄ

”Lukeminen kannattaa aina” – Jörn Donner

Oletko pohtinut elämässäsi oman uskonnollisen tai hengellisen vakaumuksesi sekä oman seksuaalisen ja/tai sukupuoli-identiteettisi risteyskohtia? Ehkäpä jokin kirja on ollut sinulle näissä pohdinnoissa merkittävä virstanpylväs tai ainakin ajatusten herättäjä. Ehkä löysit lukemalla jotakin itsellesi tärkeää, kenties jotakin sellaista, joka johti ajatuksesi tai ehkäpä koko elämäsi uusille urille? Tai jospa löysit uusia näkökulmia, lohtua tai jotakin muuta arvokasta?

Me täällä Taakasta voimavaraksi -hankkeessa kuulisimme mielellämme lukukokemuksestasi ja haluaisimme myös jakaa sen muillekin. Haluaisitko kenties jakaa tällaisen itsellesi tärkeän lukukokemuksen kanssamme ja ehkä myös kertoa, miksi muidenkin hengellisten ja uskonnollisten sateenkaari-ihmisten kannattaisi tutustua juuri tähän kirjaan? Ajattelimme tämän vuoksi käynnistää eräänlaisen virtuaalisen ”lukupiirin”.

Voit osallistua lukupiiriin kertomalla jostakin sinulle tärkeästä kirjasta eräänlaisen kirjareferaatin muodossa. Voit joko referoida jonkin itselläsi olevan kirjan tai pyytää hanketta ostamaan sinulle jonkin tietyn kirjan. Luettuasi kirjan saat pitää sen itse tai lahjoittaa takaisin hankkeelle Pirkanmaan Setan kirjastossa käytettäväksi. Kirjareferaatit julkaistaan hankkeen blogissa sekä nettisivuilla. Referaatit ovat vapaamuotoisia, korkeintaan noin 3-5 sivua pitkiä. Tunteet ja omakohtaiset pohdinnat ovat tervetulleita! Voit julkaista referaatin omalla nimelläsi tai käyttää haluamaasi nimimerkkiä. Kerro referaatissa kirjan merkityksestä itsellesi ja kenties myös muille hengellisille sateenkaari-ihmisille. Saatamme hankkeen puolesta muokata referaattiasi, kuitenkin sinun omaa tekijyyttäsi ja ääntäsi kunnioittaen. Pidätämme myös oikeuden olla julkaisematta referaattia.

Mikäli kiinnostut kirjareferaatin tekemisestä, ole yhteydessä hankkeen ”lukukoordinaattori” Eetuun. Voit aina olla lukupiirin osalta yhteydessä Eetuun tai hankkeen muihin vetäjiin.

Syksyisin lukuterveisin

Eetu Kejonen, Taakasta voimavaraksi -hankkeen ”lukupiirikoordinaattori”

eetu.kejonen@abo.fi

041−700 3172Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Homofobiaa?

Viime sunnuntaina vietettiin kansainvälistä homo- ja transfobian vastaista päivää. ABBI -yhteisön (Ambassadors and Bridge Builders Internati...