maanantai 25. kesäkuuta 2018

Valitettava takaisku

Meidän on ikäväksemme kerrottava, että hankkeen suunnitelmia piti muuttaa. Sairaus iski juuri kun olimme suunnitelleet lähtevämme helluntailaisten Konffaan. Varsin harmillista. Olimme odottaneet tapahtumaa innolla. Lumi oli jopa vapaahetkinään nostalgisoinut katselemalla Niilo Yli-Vainiosta kertovaa dokumenttia ja lukenut Terhi Törmälehdon esikoisteoksen Vaikka vuoret järkkyisivät.

Konffa jää sitten ensi kesään. Mutta kommentteihin tai sähköpostiimme voi jättää vinkkejä kesätapahtumista, joissa pääsisi edes vähän samaan tunnelmaan.

Tällä viikolla työnkuvaamme kuuluvat muutamat Helsinki Prideen liittyvät tapahtumat ja kirjailijavierailu.

Hanke on kutsunut Suomeen australialaisen kirjailijan ja ex-ex-gay-aktivistin Anthony Wenn-Brownin. Peik on tehnyt valtavan työn järjestelyjen kanssa. Anthony antaa oman panoksensa Helsingin Pride-viikolle. Torstaina ohjelmassa on haastatteluja, perjantaina Anthony osallistuu meidän koordinaattorien kanssa Lgbtiq people of faith -seminaariin sekä Malkus-iltapäivään. Lauantaina on sitten kulkue ja puistojuhla.

Lumi on lisäksi lupautunut juontamaan Malkuksen pikadeittitilaisuuden. Hän ei ole ennen juontanut pikadeittitilaisuutta. Sanat ja jalat saattavat mennä solmuun. Joku voi kysyä, miksi Taakasta voimavaraksi -hankkeen vertaistoiminnan koordinaattori vetää jotain pikadeittejä. Vastaus on, että onhan se aivan mahtavaa vertaistukea, jos löytää samanhenkisen kumppanin.

Eheyttämiskyselyn yritämme saada avattua piakkoin.

Sen lisäksi huhuilemme seuraavaa:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Homofobiaa?

Viime sunnuntaina vietettiin kansainvälistä homo- ja transfobian vastaista päivää. ABBI -yhteisön (Ambassadors and Bridge Builders Internati...