keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Voimavaraksi-leiri!

Joka syksy Malkus-leirin yhteydessä esiintyy toive, että leirejä voisi olla enemmänkin. No, nyt on!

5. - 7.4. 2019 järjestämme siis lopultakin sen "toisen leirin". Kyseessä ei kuitenkaan ole toinen Malkus-leiri, vaan ihan uusi Voimavaraksi-leiri.

Miten tämä leiri eroaa Malkus-leiristä? No, Malkus-leiri on kristillinen ja elämänkatsomuksellinen, mikä tarkoittaa, että siellä on paljon kristillistä ohjelmaa. Voimavaraksi-leiri pidetään uskonnollisesti sitoutumattomana. Totta kai jokainen leiriläinen voi itsekseen tai vaikka kaverin kanssa harjoittaa omaa uskontoaan, mutta leiriohjelmaan uskonnonharjoitus ei kuulu. Uskonnosta ja muista elämänkatsomukseen liittyvistä asioista varmasti kuitenkin puhutaan, onhan leiri suunnattu hengellisille ja/tai uskonnollistaustaisille sateenkaari-ihmisille.

Voimavaraksi-leiri on myös maantieteellisesti uudenlainen: suuntaamme pohjoiseen, Rokualle! Etelän ihmiselle Rokua ei ehkä sano mitään, mutta tiedoksi: kyseessä on kaunis kansallispuisto Oulun ja Kajaanin välillä.

Olemme varanneet majoitustilaa Rokuanhovista.


Majoitumme neljän hengen mökkeihin, mutta kokoonnumme yhteiseen Väentupaan tutustumaan, työpajaan, juttelemaan. Ruokailemme Rokuanhovin ravintolassa. Halukkaat pääsevät myös rantasaunaan ja ulkoilemaan. Jotkut varmasti toivovat hyviä hiihtokelejä, ja niiden mahdollisuus Rokualla onkin paljon suurempi kuin vaikkapa Turussa!

Leiriohjelma on vielä suunnitteluvaiheessa. Alustavasti ollaan kaavailtu Häpeästä hiljaiset -työpajaa, jonta teemasta voi lukea lisää vaikkapa facebookista tai vetäjän blogista. Ideoita ja toiveita leiriohjelmasta saa mielellään esittää!

Leirin hinta on samansuuntainen kuin Malkus-leirin hinta (tarkkaa summaa emme ole vielä laskeneet) eli satasen tietämillä.

Ilmoittautumiskaavake ruokavalio-, majoitus-, sauna- ym. toiveineen on vielä työn alla, mutta ilmoittautua voi jo ennakkoonkin Lumin sähköpostiin: lumi.sammallahti@voimavaraksi.fi

Rokualla toivottavasti nähdään! Hanke vetäytyy kohtapuoliin joululomalle ja toivottaa kaikille hyvää joulua tai mitä ikinä tähän vuodenaikaan vietättekään! <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Homofobiaa?

Viime sunnuntaina vietettiin kansainvälistä homo- ja transfobian vastaista päivää. ABBI -yhteisön (Ambassadors and Bridge Builders Internati...