perjantai 14. joulukuuta 2018

Hyvää joulunaikaa!

Kun vuosi lähestyy loppuaan, täytyy hankkeessa miettiä tarkasti sellaisia asioita kuin budjettia. Mihin ollaan käytetty rahaa ja mihin pitäisi vielä käyttää ja mihin ei enää saa käyttää yhtään pennosta?! Totesimme, että emme ole esim. oikein ehtineet huolehtia sellaisesta budjetin osuudesta kuin kalustohankinnat eli toimistomme sisustus. Näin pimeänä vuodenaikana valaistus on tärkeä asia. Olemme yrittäneet kunnostautua ja ostimme läheiseltä kirpparilta lampun. "Taikalamppu!" huudahti ohikulkija, kun kuljetimme valaisinta toimistolle. 


Edarin jälkeen on myös reissailtu, esim. Jyväskylässä Aspa-säätiön pyynnöstä. Tällä viikolla Lumi kävi Joensuussa, jossa hengailtiin sateenkaarevasti seurakuntakeskuksessa. Joensuussa on hyvä meininki, hengellinen ja sateenkaareva vertaistoiminta käynnistynyt ja sateenkaarimessujakin aletaan viettää suunnitelmien mukaan neljä kertaa vuodessa. Ihanaa, kun ihmisillä on hyvää tahtoa ja halua tehdä asioita! 

Täällä Tampereella ollaan tietenkin lähinnä kuitenkin oltu ja mietitty esittelypöytiä ja rollupeja ja esitteitä ja sateenkaarisovittelumallia ja STEAa ja videokameran hankkimista ja ensi vuoden kokemuskouluttajavideoita ja kyselyitä, ja Peik istui Monitoimitalo 13:ssa Istu mun viereen -tapahtuman paneelissa keskustelemassa osallisuudesta ja toimivista väestösuhteista.

Osallisuutta toivommekin hankkeen edistävän! Mihin liittyen suunnittelemme Voimavaraksi-leiriä ensi kevääksi. Ajankohta olisi 5.-7.4. ja paikkakunta eksoottinen Rokua Oulun lähellä. Olemme vielä vähän epävarmoja siitä, kuinka paljon osallistujia leirille olisi tulossa (eli kuinka ison majoitustilan varaamme ja sitä rataa). Eli jos ehdottomasti haluat leirille, voit kertoa sen meille jo nyt vaikkapa sähköpostitse!  

Vielä ensi viikolla teemme vähän töitä ja sitten siirrymme joululomalle. Taikalamppumme maagisessa valossa toivotamme kaikille rauhallista joulunaikaa! (Kuvassa myös Peikin Lumille joululahjaksi ostamat aurinkolasit.)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Homofobiaa?

Viime sunnuntaina vietettiin kansainvälistä homo- ja transfobian vastaista päivää. ABBI -yhteisön (Ambassadors and Bridge Builders Internati...