tiistai 29. toukokuuta 2018

Kesäsuunnitelmia

Sähköinen kalenterimme näyttää, että kesämme on muotoutumassa varsin tapahtumarikkaaksi. Suunnitelmissa on tehdä isompia ja pienempiä retkiä suuntaan jos toiseen.

Ensi viikolla alkaa Pirkanmaan Pride täällä Tampereella. Hanke järjestää tiistaina keskustelutilaisuuden nimeltä Nautinnon pyhyys. Alustajana toimii Monika Pensar, joka on mm. feministiteologi, aktivisti ja seksuaalineuvoja. Tilaisuus pidetään Suurella Sydämellä -klubilla, Seurakuntien talossa, Näsilinnankatu 26:ssa. Lämpimästi tervetuloa!

Lauantaina hanke näkyy kulkueessa, ja työntekijöitä voi tulla moikkaamaan puistojuhlassa sekä sateenkaarimessun yhteydessä.

Tästä lähteekin Pride-kesämme kivasti käyntiin (Pohjois-Karjala Priden ajankohta sijoittui vielä kevään puolelle!).

16.6. jalkaudumme Kokkolaan, jossa vietetään historian ensimmäistä Kokkola Pridea! Onnittelut suuresta projektista pienen paikkakunnan suurenmoisille toimijoille!

Juhannuksen jälkeen käynnistyy maamme sateenkaarikansan pääjuhla, valtava ja värikäs Helsinki Pride. Luonnollisesti osallistumme ainakin kulkueeseen ja puistojuhlaan. Vertaistoiminnan koordinaattorimme Lumi on lupautunut myös Malkus ry:n pikadeittien juontajaksi...

Kainuu Pride jää hanketyöntekijöiltä valitettavasti väliin, mutta Malkuksesta saapuu paikalle muuta väkeä.

Heinäkuun viimeinen Pride onkin Oulu Pride. Sen yhteydessä hanke järjestää mm. keskustelutilaisuuden. Pysykää kuulolla!

Elokuussa matkojemme määränpäinä ovat Turku, Lahti ja Kouvola. Elo-syyskuun vaihteessa Pride-kesämme päättyy pohjoiseen Border Prideen.

Kaikkien Pride-tapahtumien yhteydessä meidän työntekijöiden kanssa saa mielellään tulla juttelemaan! Pyrimme pitämään hankkeen paitoja päällä, niin meidät on helpompi tunnistaa.
Järjestävät tahot voivat kernaasti ottaa meihin yhteyttä myös ennen tapahtumia ja tiedustella, jos kaipaavat hengellisyyttä, uskontoa ja/tai elämänkatsomusta sivuavaa ohjelmaa.

Pridet eivät ole ainoita matkojemme kohteita. Aiomme jalkautua myös joihinkin isoihin, kaikille avoimiin uskonnollisiin juhliin.

Kesäkuussa tarkoituksemme on tutustua Jehovan todistajien aluekonventtiin täällä Tampereen suunnalla.

Vähän ennen juhannusta matkaamme Keuruulle, Isoon Kirjaan. Siellä vietetään helluntailaisten Juhannuskonferenssia eli kotoisasti Konffaa.

Kesä-heinäkuun vaihteessa suuntana on Äänekoski ja lestadiolaisten Suviseurat.

6. - 8.7. saamme nauttia täällä koti-Tampereella Herättäjäjuhlista, joka on herännäisten eli körttien vuoden suurin tapahtuma.

Jossain matkojen välillä ja varrella yritämme sitten tehdä muita hankkeen hommia, kuten vaikkapa muotoilla nettikyselyämme yrityksistä muuttaa seksuaalista suuntautumista tai sukupuoli-identiteettiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Homofobiaa?

Viime sunnuntaina vietettiin kansainvälistä homo- ja transfobian vastaista päivää. ABBI -yhteisön (Ambassadors and Bridge Builders Internati...