tiistai 17. huhtikuuta 2018

Hankkeen toisen viikon tunnelmia


Yllä hankekoordinaattorit tietokoneittensa äärellä. Nämä ensimmäiset työpäivät olemmekin viettäneet melko liimaantuneina koneisiimme ja toimistoon. Olemme ottaneet yhteyttä mahdollisiin yhteistyötahoihin ja hahmotelleet tulevaa toimintaa. 

Kesä lähenee, ja suunnitelmissamme on osallistua mahdollisimman moneen Pride-tapahtumaan. Olemme hieman myöhässä, sillä Pohjois-Karjala Pride on jo kuukauden päästä! Meidät on kuitenkin toivotettu tervetulleiksi, vaikka ohjelmalehtinenkin on ehtinyt mennä painoon. 

Seuraava Pride onkin sitten täällä Tampereella. Sitä seuraa historiallinen tapahtuma: maailman ensimmäinen Kokkola Pride. Nämä pienempien paikkakuntien Pride-tapahtumat tuntuvat meistä erityisen tärkeiltä. 

Työnjakomme hankkeessa on karkeasti seuraava: Lumi hoitaa vertaistoiminnan koordinoinnin sekä tiedottamisen ja Peik kouluttamisen sekä sovittelun. Näiden lisäksi on tiedossa paljon yhteistä toimenkuvaa, kuten Pride-marsseilla reippailu. 

Kumppanuustalo Artteli on inspiroiva ympäristö käynnistää hanketta. Olemme saman katon alla erilaisten järjestöjen, hankkeitten ja toimijoiden kanssa. Talossa on ystävällinen henki. 

Emme ole omassa toimistossammekaan kaksin. Tiimimme on kasvanut kahdella elävällä olennolla, joista kuva alla. Vasemmalla Lumin tuoma rönsyliljan taimi, oikealla Silta-valmennusyhdistyksen muuttotouhuista pelastettu rahapuu. 
PS. Hankkeella on nyt myös facebook-sivu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Homofobiaa?

Viime sunnuntaina vietettiin kansainvälistä homo- ja transfobian vastaista päivää. ABBI -yhteisön (Ambassadors and Bridge Builders Internati...