perjantai 20. huhtikuuta 2018

Instagram-koulutusta

Täytyy tunnustaa, että hankkeemme tiedotuksesta vastaava työntekijä (Lumi) on sielultaan aika mummo. Instagram on ollut hänelle osa tutkimatonta universumia. Koska hanke toimii nykyajassa ja koska tarkoituksemme on ottaa myös Instagram käyttöön, Lumi koki tarpeelliseksi hankkia vähän Instagram-koulutusta. Kouluttajaksi saatiin sosiaalisen median erityisasiantuntija. Tämä nimettömänä pysyttelevä 15-vuotias henkilö valisti työntekijäämme siitä, mikä on Insta ja miten se toimii. Hän antoi myös tärkeää tukea hankkeen Instagram-tilin avaamisessa.

Työntekijämme sai paljon palautetta osaamisestaan ja valmiuksistaan haasteellisen tehtävän hoitamiseen. Hänen kykynsä kyseenalaistettiin jo koulutuksen alkuvaiheessa. Asiantuntija pyöritteli heti silmiään ja kysyi: "Eikö teillä oikeasti ole KETÄÄN muuta, joka voisi hoitaa Instaa?" Silmien pyörittely ja facepalm-eleet jatkuivat läpi koko koulutuksen. Kurssi päättyi kouluttajan toteamukseen: "Aikuiset on niin noloja, kun ne kirjottaa kännykällä."

Työntekijämme itsetunto ei kuitenkaan saanut kovin suuria vaurioita tästä, ja hanke päätyi onnellisesti sinne Instagramiin. Asiantuntija on luvannut toimia tukihenkilönä myös jatkossa. Instassa sitten nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Homofobiaa?

Viime sunnuntaina vietettiin kansainvälistä homo- ja transfobian vastaista päivää. ABBI -yhteisön (Ambassadors and Bridge Builders Internati...